en-USnb-NO

Nyheter

Klart for ny Kulturfestival på Hovin

Klart for ny Kulturfestival på Hovin

Redaktør: Åsmund Snøfugl/24. august 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
3.0

Fredag braker det løs. Det blir barne-disco i teltet på fotballbanen. For de voksne blir det tradisjonen tro fredagspub hos «Gamle Hovin» I år med matservering, det er nytt. Festivalen fortsetter med ulike arrangement lørdag og søndag. Godt vær er bestilt.

AV JENS GRANØIEN
Arrangementet er et samarbeid mellom idrettslaget, Hovinkoret og Horg og Flå juniorkorps. Konseptet har i hovedsak vært det samme, med en del endringer siden først gang det ble arrangert kulturfestival på Hovin i 2005.
Det blir grendecup for de voksne i år også, med noen endringer når det gjelder voksenfotballen. Barnecupen blir som før.
– Idrettsfestivalen om vinteren har hatt en intensjon om å trekke til seg nye innbygger, dem er det mange av på Hovin. De har hatt suksess med volleyball og kulelabyrint. Bakgrunnen for endringen er at interessen for grendecupen har dala, sier leder i komiteen Elisabeth Walsøe Lehn.

Bildet: Komiteen mener at kulturfestivalen er en fin anledning til å bli kjent med nye folk på. Det er mange av dem på Hovin. Fra venstre, Jan Petter Svegård, Lars Nesheim, Elisabeth Walsøe Lehn, leder, Annika Øie, Elisabeth Gustad og Marit Moum. Oddgeir Kristiansen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Les mer i Gaula.

Antall (1020)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190214-01