en-USnb-NO

Nyheter

Det svinger hos  familien Landsem

Det svinger hos familien Landsem

Redaktør: Åsmund Snøfugl/13. september 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Hos familien Landsem i Rønninga på Hovin, er det mye lyd. Ja, det ble så mye lyd at beskjeden fra mor Ann Kristin var klar; Enten flytter dere ut på låven, eller så gjør jeg det. Dermed ble det øvingsrom i låven, der far Lars og sønnene Bendik (18), Martinus (12), Odin (14) og Eivind (19) kan boltre seg fritt med musikkinstrumentene sine.

AV ANNE SØRTØMME
Vi møter dem på setersøndag på Horg bygdatun, der de er dagens husband. At far og fire sønner har band sammen, er ikke hverdagskost. Eldste­mann Eivind har nettopp star­tet studier i Tromsø, derfor er de for anledningen «bare» tre gutter i tillegg til far Lars. Og Lars vet å sette pris på aktiviteten med ungene.
– Det er knalltrivelig å kunne gjøre dette sammen. Og nå blir de jo også snart store nok til å spille på fest, smiler han, og øyner nok enda flere opptredener i årene som kommer.
 –Vi har vel hatt tre-fire oppdrag i sommer, men det er ikke sånn at vi gjør noe for å markedsføre oss. Vi tar det som dukker opp, og det er første gang vi spiller på Hovin. Men det er alltids åpne for flere oppdrag, og guttene viser til mamma som man­ager.

Bildet: Familien Landsem stilte med sitt eget familieband på setersøndagen på Horg bygdatun. Fra h:  Bendik (18), Martinus (12), Odin (14) og Lars Landsem.

Les mer i Gaula.

Antall (1045)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190117-01