en-USnb-NO

Nyheter

– Det er ingen sak å seile i  medvind når livet går på skinner

– Det er ingen sak å seile i medvind når livet går på skinner

Redaktør: Åsmund Snøfugl/13. september 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Historien handler om en gutt som har hatt flere nedturer enn de fleste av oss andre. I dag er Simen tilbake til livet. Han har akseptert at han er den han er, men det tok litt tid.

AV JENS GRANØIEN
I dag er Simen Almås 23 år. Simen er fra Gjøvik, han har en historie å fortelle som kanskje noen ungdommer kan ha godt av å høre, og kanskje kan noen dra nytte av det i livet sitt. Ungdommene på Lundamo ungdomsskole har fått servert historien. Inspektør ved skolen Gunn Eggen sa at hun håpet at ungdommene husker det Simen sa når de møter litt motgang i livet.
Det var Horg og Flå sanitetsforening som tok initiativet, og det var de som sto som arrangør sammen med skolen. Foredraget har Simen kalt «Tilbake til livet». Det er dekkende for mye av det som har skjedd i Simen sitt liv. Særlig da han som trettenåring var utsatt for en stygg brannskade som kunne tatt livet av ham. Det var leder i Horg sanitetsforening, Bjørg Trøen som introduserte Simen for ungdommene på Lundamo ungdomsskole.

Bildet: Simen Almås fortalte sin historie til en nesten fullsatt sal på Lundamo ungdomsskole. Simen har opplevd flere nedturer enn de fleste av oss.

Les mer i Gaula

Antall (1129)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190117-01