en-USnb-NO

Nyheter

Jamt tilsig i valglokalet

Jamt tilsig i valglokalet

Redaktør: Åsmund Snøfugl/13. september 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Melhushallen var eneste stemmested i Nedre Melhus i år. Før har det også vært stemming i rådhuset. Det betyr mere folk på et sted. Ass. rådmann Trude Wikdahl sier at det har vært jevnt tilsig av folk som skulle stemme på formiddagen da vi var innom på valgdagen. Hun tror det blir litt større tilstrømning til valglokalet på ettermiddagen når folk kommer fra jobb.

 

AV JENS GRANØIEN

May Lehn Rognskog bor på Gåsbakken, men stemte i Melhushallen. Hun sier at hun stort sett har stemt på det samme partiet, men at hun skifta parti ved forrige valg, og hun har holdt på det partiet ved dette valget også. Hun synes allikevel ikke det har vært lett å bestemme seg i år.
Årsaken til at hun stemmer på Melhus når hun bor på Gåsbakken, var at hun hadde ­ær­end hit det samme. I år er det ikke mulig å stemme på Gåsbakken, og hun forteller at hun ble for sen til å benytte seg av mul­igheten for og forhåndsstemme på butikken på lørdag.

Bildet: Mor Laura Skottvoll har avgitt sin stemme, så var det dattera Marit Skottvoll Daaland sin tur til å putte stemmeseddelen i urnen.

Les mer i Gaula.
 

Antall (913)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-181213-01