en-USnb-NO

Nyheter

Guro gleder seg til å møte på Stortinget

Guro gleder seg til å møte på Stortinget

Redaktør: Åsmund Snøfugl/20. september 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Sist torsdag deltok hun på gruppemøte. Hun har fått fadder og kontor. Guro Angell Gimse synes det skal bli artig. Den 2. oktober møter hun som nyvalgt vara på Stortinget.

AV JENS GRANØIEN
Foreløpig er hun innkalt for to uker som vara for Linda Hofstad Helleland som er statsråd.
Hun har merket seg at det er mange korridorer på forskjellig nivå, så det vil ta litt tid å bli kjent i stortingsbygningen. Om det ikke er en drøm, så innrømmer Guro at dette er noe hun har hatt lyst til.
Trebarnsmora fra Gimsan som har samboer og et bonusbarn, synes det er riktig tidspunkt å ta på seg stortingsverv nå når alle ungene begynner å bli voksne. Bare yngstedattera bor hjemme, de to sønnene er studenter og har flyttet ut av barndomsredet. Yngste søn­nen Ola bor forresten i Oslo.
Guro var godt voksen da hun ble engasjert i politikk. Hun var 38 år da hun etter en del avveining meldte seg inn i Høyre. Hun er inne i sin 2. periode i Melhus kommunestyre, og er også medlem av formannskapet. I tillegg er hun heltids fylkespolitiker, som nestleder i infrastrukturkomiteen der hun jobber med samferdsel.

Bildet: Guro gleder seg til å møte på Stortinget, men sier at hun vil oppholde seg mye i Trøndelag. Hun er spent på om stortingsplassen vil vare lenger enn de to ukene hun foreløpig er innkalt til som vararepresentant.

Les mer i Gaula.
 

Antall (954)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-181213-01