en-USnb-NO

Nyheter

OLDBOYSTURNERING: Mer farlig enn tyrefekting

OLDBOYSTURNERING: Mer farlig enn tyrefekting

Redaktør: Åsmund Snøfugl/27. september 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

De gir alt, og ved banen på Brekkåsen henger det et skilt der det står: «HUSK: Her er det barn, dette er lek og moro, trenerne er frivillige, dommerne er også mennesker, dette er ikke VM.» Men noen ganger kan det skiltet pakkes vekk, for når det er oldboysturnering blir mange av de punktene ugyldige.

AV HEGE WILLADSEN
Avisa Gaula treffer damene som kaller seg Soccer Moms. De sitter på tribunen og slapper av mellom kamper. Dagens eldste damespiller er Kjersti Hegeberg som nå er inn i sitt femtiende år. Hun sier at det er gruppepress. «De maser om at vi skal være med, eller… det er ikke så hardt press da.» ler hun og forteller at det er vel bare et spørsmål om de skal stille med lag, og så svares det ja. «Vi er visst svak for gruppepress, og dessuten er det jo så artig.» Det er fire damelag som er med, og på herresiden er det sju lag. Damene må være over 30 år for å være med, mens herrene nå være over 35 år. Det er 4. året det arrangeres, og hver kamp varer 25 minutter inklundert pause.

Bildet: Soccer moms består av (1.rad f.v) Kjersti Hegeberg, Elin Solem, Gunnvor Krognes, Ann Kristin Vedal. (2.rad) Tove Bjørklund, Connie Kvål, Wenche Franzen. Med på laget var også Sissel Stubsjøen og Natasha Bugge.

Les mer i Gaula.

Antall (1006)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190117-01