en-USnb-NO

Nyheter

Arvid Berg kåret til Årets avløser

Arvid Berg kåret til Årets avløser

Redaktør: Åsmund Snøfugl/22. november 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Han har jobbet mesteparten av sitt yrkesaktive liv som fjøsavløser. Arvid Berg fra Hølonda er kåret til årets avløser i Sør-Trøndelag.

AV JENS GRANØIEN
Hele 28 år har 60-åringen hatt arbeidsplassen sin i fjøset. I nitten av dem har han hatt Melhus avløserlag som arb­eids­giver. Det var daglig leder i avløserlaget, Randi Dønnem Aas som nominerte Berg til å bli Årets avløser i Sør-Trøn­delag. Det er en tittel han har all grunn til å være stolt av.
Arbeidsgiveren, Melhus avløserlag begrunner nominasjonen av Arvid Berg som avløser, blant annet med at han e 100 prosent til å stole på. Han er forsvarer av den næringa han jobber i, og han har forklart overfor andre de pro­b­lemer som næringa står overfor. Han er flink til å tilpasse seg tekniske endringer som har skjedd i næringa. Han er godt kjent i kommunen, og han er pliktoppfyllende og dyktig i utførelsen av arbeidet sitt. Han har godt lag med dyra, han er ryddig og holder orden der han har vært på jobb. En av hans tidligere oppdragsgivere har utalt at avløsere av Arvid sitt kaliber burde vært å få på blå resept.

Bildet: Arvid Berg fikk et armbåndsur, diplom og blomster da han ble kåret til Årets avløser. Begivenheten skjedde på Gardermoen.

Les mer i Gaula.

Antall (953)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190221-01