en-USnb-NO

Nyheter

Ler blir uten kryss etter at Krf snudde

Ler blir uten kryss etter at Krf snudde

Redaktør: Åsmund Snøfugl/22. november 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Melhus kommunestyre har med 19 mot 18 stemmer vedtatt at ny E6 skal bygges uten kryss på Ler. Direktør Johan Arnt Vatnan hos Nye veier er fornøyd med vedtaket i kommunestyret.

AV JENS GRANØIEN
Flertallet i kommunestyret besto av Senterpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig folkeparti, foruten de tre småpartiene, SV, Miljøpartiet og Venstre.
Vatnan hos Nye veier sier at vedtaket betyr at Nye veier kan holde høgt tempo.
- Vedtaket er bra for Melhus kommune og regionen. Jeg skjønner at dette kan det være delte meninger om, sier Vatnan. Han syntes det var en god debatt, med god meningsutveksling i kommunestyret.
På spørsmål om Nye veier garanterer byggestart i 2019 svarer han: - Vi jobber for å starte byggingen i 2019, men det avhenger av godkjent reguleringsplan, og av om stortingsproposisjonen om bompenger er behandlet av Stortinget. Det er ting vi ikke har herredømme over, sier Vatnan. Han håper at stortingsproposisjonen blir behandlet i vårsesjonen 2018.

Bildet: Krf snudde. Anna Lina Mørraunet Holm foreslo på vegne av (Krf) å gå bort i fra kryss på Ler. Krf har to representanter i kommunestyret. Jan Arne Bremnes og Anna Lina Mørraunet Holm.

Les mer i Gaula.

Antall (970)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190314-01