en-USnb-NO

Nyheter

Svinsås Auto AS tar i bruk nybygget

Svinsås Auto AS tar i bruk nybygget

Redaktør: Åsmund Snøfugl/13. desember 2017/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Det nye tilbygget hos Svinsås A/S på Melhus er på 360 kvadratmeter, og inneholder utstillingslokale. I tillegg er det bygd en 2. etasje på 280 kvadratmeter.

AV JENS GRANØIEN
Det er en smilende og fornøyd daglig leder hos Svinsås auto A/S Geir Roar Brattset som tar imot da vi stikker innom mandag formiddag. Det meste er nå på stell, noe småtteri gjenstår, men allerede dagen etter på tirsdag kunne Svinsås ønske kunder og andre velkommen til de nye lokalene. Offisiell åpning er utsatt til januar, og neste år er kan Svinsås på Melhus feire 10- årsjubileum. Hva passer vel bedre da en å ta i bruk nye romslige og lyse utstillingslokaler. Det er Melhus eiendom A/S med Kåre Skånøy som er utbygger, mens Svinsås er leietaker.

Et være eller ikke være
– Dette er et være eller ikke være for oss. Vi måtte ha større lokaler. Samtidig ville vi gjerne fortsette å være på Melhus, fordi vi trives så godt her. Med dette vil folk se at vi har tenkt å bli her en stund til, sier Brattset.
I den nye utstillingshallen er det plass til 14 – 15 biler. Det er nybilene som skal stå der. I den gamle utstillingshallen var det plass til maks fem.
– Det betyr mye for oss at vi kan vise fram alle modellene inne. Det er triveligere å kunne vise fram bilene inne i et oppvarmet lokale, enn utendørs, sier daglig leder.
Han håper også at de nye fasilitetene kan føre til økt salg, men legger til at de ikke har som mål å bli forferdelig stor.
– Opprettholder vi det salget vi har nå, og kanskje litt til, så er vi fornøyd, sier Brattset.
De siste åra har bilsalget hos Svinsås vært relativt stabilt. Med nytt og brukt har de årlig solgt 250 til 300 biler. Nybilene består av Mitsubishi og Suzuki.

Brattset er glad for at firmaet nå kan vise fram alle modellene innendørs. I den nye utstillingshallen er det plass til 14 – 15 biler.

Les mer i Gaula.

Antall (901)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190214-01