en-USnb-NO

Nyheter

 Melhus videregående – Miljøfyrtårnsertifisert

Melhus videregående – Miljøfyrtårnsertifisert

Redaktør: Åsmund Snøfugl/7. februar 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Melhus videregående skole har gjort seg fortjent til miljøtårnsertifikat. I går hadde skolen besøk av ordfører Gunnar Krogstad som overrakte det synlige beviset på at skolen er miljøsertifisert.

AV JENS GRANØIEN
Ordføreren sa i forbindelse med overrekkelsen av diplom og merke, at dagen var en stor dag for oss alle, ikke minst for Melhus videregående.
- Spesielt gjelder det elever, lærere og andre ansatte ved skolen. Dette har vært en krevende og lang prosess, og er ikke noe en kjøper på butikken. Det krever kartlegging, og det skal fattes beslutninger og beslutningene skal gjennomføres. Det er spesielle kriterier for Melhus videregående, og de er omfattende. Ordføreren sa at det skal være en kontinuerlig prosess, og han minnet om at sertifiseringen ikke gjelder for all framtid, men at den må fornyes om tre år.
- Det handler om å ha fokus på egen drift, på klimaet og miljøet. Det skolen gjør kan bidra til et bedre samfunn. Vi kan ikke tenke at Kina er mye større enn oss, derfor hjelper det lite det vi gjør her. Det er det hver enkelt gjør som kan gi oss en bedre klode for generasjoner som kommer etter oss, sa ordføreren. Han takket alle som har bidratt, elvene og de ansatte på skolen. Han nevnte også tidligere rektor Astri Gynnild som også bidro mens hun var rektor.

Bildet: Rektor Hanne Mari Sæther mottar det synlige beviset av ordfører Gunnar Krogstad på at Melhus videregående er Miljøfyrtårnsertifisert.

Les mer i Gaula.
 

Antall (1042)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190314-01