en-USnb-NO

Nyheter

Ola Gimse  i «alle» riksmedier

Ola Gimse i «alle» riksmedier

Redaktør: Åsmund Snøfugl/28. februar 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
5.0

Ola Gimse, bonde i Olastu på Gimsan i Melhus. I helga var han avbildet i store annonser i Aftenpostens, Dagbladet og VGs helge­maga­siner og flere andre steder. Ola satt i kyllingfjøset sitt med en liten hubbardkylling i hendene. Vips var bonden på Gimsan kjendis, i sin debut som frontfigur for den “nye” kyllingrasen hubbard. Ola tar det hele med et smil og stor ro.

AV HEGE WILLADSEN
I disse tider starter Rema 1000 opp med en ny reklamekampanje. I den kampanjen skal de presentere den nye kyllingrasen de skal selge, og Rema presenterer bøndene som er kyllingbønder. Tre av bøndene som vi kommer til å se mer av er Hans Ole Øwre Klomstad fra Øysand, Per Olav Tranmæl fra Tranmæl og Ola Gimse fra Gimse.
Hubbard
Tidligere så har Rema 1000 solgt en kyllingrase som heter ross. Nå går de for en mer livlig kylling som er av rasen hubbard. Avisa Gaula har avtalt å møte Ola Gimse, og vi spør han om det stemmer det vi har hørt om at kyllingen er så glad. «hehe – ja – den har fått beskjed om å være glad» humrer Ola. Han er en av 150 trønderske bønder som har blitt plukket ut av Norsk Kylling til å jobbe med hubbard. «Forskjellen på hubbard og ross som vi hadde tidligere, er at hubbarden er mye mer livlig, de beveger seg mer og de vokser senere.» sier Ola.

Bildet: Annonsebilde fra Rema 1000.

Les mer i Gaula.
 

Antall (1194)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190314-01