en-USnb-NO

Nyheter

Vil ha flerbrukshall på Hølonda

Vil ha flerbrukshall på Hølonda

Redaktør: Åsmund Snøfugl/7. mars 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
5.0

Det er stor aktivitet hos håndballavdelinga hos Leik på Hølonda. Håndballen er på vei med å bygge seg opp, og leder i håndballavdelinga, Hanne Eid sier at de skulle gjerne hatt en hall på Hølonda.

AV JENS GRANØIEN
I løpet av de fire siste åra har håndballavdelinga hos Leik bygd seg opp fra minihåndball som omfatter sju til ni-åringene, til også å omfatte aldersgruppa fra ti til tolv år. Hanne Eid, opplyser at fra og med neste sesong blir det også tilbud for trettenåringene.
Pr. i dag er 55 unger engasjert i håndball på Hølonda. Mini­håndballen, det vil si de yngste i aldersgruppen sju til ni år spiller miks, det vil si at gutter og jenter spiller sammen. Hun forteller at det er stor aktivitet når det gjelder håndball.
Vi treffer henne mandag kveld da har åtteåringene som hun er lagleder for, har trening i gymsalen på Eid skole. Vi merker oss at det er overtall av jenter på laget. Hanne bekrefter at jentene er i flertall, av 55 aktive er det bare femten gutter som spiller håndball.

Bildet: Åtteåringene. Foran fra venstre, Johanne Aasen, Runa Blokkum, Maja Rønstad, Mina Gåsbakk, Agnes Eid og Ida Janie Midtflå. Bak trener Janne Marit Midtflå, Ivar Ingebrigt Midtflå Jønland, Casper Øien Olsen, Aurora Eid Gaustad, Guro Eid Kjerstad og lagleder og leder i håndballavdeling, Hanne Eid.

Les mer i Gaula.

Antall (994)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190221-01