en-USnb-NO

Nyheter

Gimse IL planlegger nytt klubbhus

Gimse IL planlegger nytt klubbhus

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, March 21, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
5.0

Nylig avholdt Gimse IL sitt årsmøte, der de enstemmig vedtok å starte detaljprosjektering av et nytt klubbhus på Brekkåsen stadion.

AV ANNE SØRTØMME
I en pressemelding uttaler styret i Gimse IL at de i lengre tid har hatt behov for garderober, lager, kiosk, og at de i lengre tid har hatt ønske om å bygge et klubbhus som har en standard som er nødvendig for å opprettholde et godt tilbud til barn, ungdom og lokalsam­funnet på Gimse. De sier også at de ønsker at klubbhuset skal ha et forsamlings- lokale som kan huse næ­­ringslivsmøter, høytidsdager, og andre arrange­men­ter, en type lokale de mener det er bruk for i hele nedre Melhus.

Låner dusjer av skolen og barnehagen
Brekkåsen stadion består i dag av to kunstgressbaner; en 11-er- og en 9-er-bane. Leder i Gim­se IL, Ann Magritt Aamo, forteller at det er full aktivitet til enhver tid på stadion, og at kapasiteten er sprengt. – Det klubbhuset vi har i dag har én garderobe og mangler dusj. Vi har berget med å låne dusjer på skolen når det er treninger, og når det er kamper har vi lånt dusjer hos idrettsbarnehagen. Dommere har krav på dusjer, og når det kommer lag langveisfra, er det jo også nød­ven­dig at vi kan tilby slike fasili­teter.

Bildet: Et vakkert og funksjonelt klubbhus, som Gimse idrettslag planelgger å bygge.

Les mer i Gaula.

Number of views (1061)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01