en-USnb-NO

Nyheter

Landsdelskretsstevne i feltskyting på Hølonda

Landsdelskretsstevne i feltskyting på Hølonda

Redaktør: Åsmund Snøfugl/11. april 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Sist søndag arrangerte Hø­londa Skytterlag landsdelskretsstevne i feltskyting ved Grendstuggu, Hølonda. 258 skyttere var påmeldt, i alle aldre, fra 11 til 80 år, og både damer og herrer.

Dette er noe av særegen­heten i Det Frivillige Skyt­tervesen, alle deltar jamsides og på like fot, og ingen er på reservebenken.
Dette er et stort arran­gement for et lite skytterlag. Det var bistand også utenom lagets rekker, og totalt 62 personer måtte til: ­Sek­retariat, påmelding, kjøkken, speakertjenester, parkering, standplassledelse og anvisning, alle oppgaver trenger folk. Og hølondingene stilte opp. Laget fikk også bistand fra Flå Skytterlag til standplasstjenester.

Bildet: Æresmedlemskap. Før premieutdelingen ble det utdelt æresmedlemsskap i Hølonda Skytterlag og DFS sitt diplom til disse tre : Kåre Åmot, Stein Haugen og Ola P Øyen.Prisutdelere ytterst til venstre er leder for Uttrøndelag Skyttersamlag, Ivar Otto Husby, og ytterst til høyre er leder i DFS Ungdomsutvalg, Kari Sofie Brøndbo Fiskum. Tilsammen har Kåre, Stein og Ola P. hatt diverse styreverv i tilsammen 113 år, imponerende og gratulerer!

Les mer i Gaula.

Antall (596)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190221-01