en-USnb-NO

Nyheter

Landsdelskretsstevne i feltskyting på Hølonda

Landsdelskretsstevne i feltskyting på Hølonda

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, April 11, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating

Sist søndag arrangerte Hø­londa Skytterlag landsdelskretsstevne i feltskyting ved Grendstuggu, Hølonda. 258 skyttere var påmeldt, i alle aldre, fra 11 til 80 år, og både damer og herrer.

Dette er noe av særegen­heten i Det Frivillige Skyt­tervesen, alle deltar jamsides og på like fot, og ingen er på reservebenken.
Dette er et stort arran­gement for et lite skytterlag. Det var bistand også utenom lagets rekker, og totalt 62 personer måtte til: ­Sek­retariat, påmelding, kjøkken, speakertjenester, parkering, standplassledelse og anvisning, alle oppgaver trenger folk. Og hølondingene stilte opp. Laget fikk også bistand fra Flå Skytterlag til standplasstjenester.

Bildet: Æresmedlemskap. Før premieutdelingen ble det utdelt æresmedlemsskap i Hølonda Skytterlag og DFS sitt diplom til disse tre : Kåre Åmot, Stein Haugen og Ola P Øyen.Prisutdelere ytterst til venstre er leder for Uttrøndelag Skyttersamlag, Ivar Otto Husby, og ytterst til høyre er leder i DFS Ungdomsutvalg, Kari Sofie Brøndbo Fiskum. Tilsammen har Kåre, Stein og Ola P. hatt diverse styreverv i tilsammen 113 år, imponerende og gratulerer!

Les mer i Gaula.

Number of views (755)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01