en-USnb-NO

Nyheter

Fin konsert av skolestarterne

Fin konsert av skolestarterne

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, April 11, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating

En gang i uka siden sep­tember har skolestarterne som går på de kommunale barnehagene i nedre Melhus møttes for å øve sammen med Harald Lund og Morten Bach ved Melhus kulturskole. En annen viktig grunn til at de tar turen til Melhus rådhus for å øve er for å bli kjent med de andre skolestarterne.

AV HEGE WILLADSEN
I mange år har de hatt det de kaller for 5-årsklubben, og den forestillingen de har etter å ha møttes ukentlig i et halvt år er fornøyelig og rørende. Det er en fantastisk å se den sanggleden som råder på scenen og de sangene de opptrer med er morsomme og noen av sangene er til etter­tanke.  Og så er det så fint å se barna som oppdager familien sin i salen og vinker som om det ikke er noen andre enn bare dem i hele verden.

Bildet: Høydepunktet for både liten og stor, foruten å se sin egen lille kjære opptre, det er å se hva klovnene ved Kosekroken barnehage har å by på. Barnehagelærerne Marit Reppe og Anita Eidem lager bestandig show som høster mye latter fra publikum men også fra de andre på scenen.

Les mer i Gaula.

Number of views (752)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01