en-USnb-NO

Nyheter

Jernia Melhus vant tur, ledergruppa tok over

Jernia Melhus vant tur, ledergruppa tok over

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, April 18, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating

I februar vant Jernia Melhus en salgskonkurranse, og pre­mi­en var en reise for alle ansatte ved butikken på Mel­­hustorget. En reise på en verdi for 5.000 kroner per ansatt. Det var bare én utfordring: Hvordan holde butikken åpen mens alle medarbeiderne er borte?

AV HEGE WILLADSEN
Måten Jernia løste dette på var at 10 ansatte ved servicekontoret overtok butikken i to arbeidsdager, og de 10 som kom var ingen ringere enn selveste ledergruppen i Jernia med direktør Espen Karlsen i spissen.

Erfaring
– Dette er jo en perfekt anledning for oss å se hvordan de på ‘gølvet’ har det, sier direktør Espen Karlsen. Vi lærer jo av å snakke med kundene, og selv har jeg ikke jobbet meg opp i gradene innen konsernet. – Så da er dere jo kontorrotter da, sier jeg. – Ja – vi er jo det. Så dette er en fin erfaring for oss, sier direktøren. Konkurransen Jernia Melhus vant var en konkurranse om salgsøkning som var i november og desember både i Norge og Sverige. Så av 135 butikker var det Melhus som hadde størst vekst. I presseskrivet står det at direktør Karlsen trodde det var som å hoppe etter Wirkola det å ta over butikken i to dager. – De driver fantastisk godt, har fornøyde kunder og sanket med seg flere priser under kjedekonferansen – deriblant beste butikkmedarbeider. Den medarbeideren som ble årets medarbeider var Anita Fagerbakk.

Bildet: Ledergruppa i Jernia tok over butikken på Melhus slik at de ansatte kunne dra på en ferie de hadde vunnet. Fra venstre: Andreas Hanevik, Stian Jørgensen, Jim Aagren, Margrethe Singsaas, Espen Karlsen, Irene Brenden og Stian Nybro.

Les mer i Gaula.

Number of views (892)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01