en-USnb-NO

Nyheter

Benker til glede for alle - trist at de ikke får stå i fred

Benker til glede for alle - trist at de ikke får stå i fred

Redaktør: Åsmund Snøfugl/2. mai 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Benkene i Melhus sen­trum er nå satt ut. De står på østsida, oppover mot kirka og innover mot Søreggen. Alle de 12 benkene er blitt oppgradert og forsynt med navn. Fornavnene angir noen av  personene som opp gjennom årene har bidratt i tillaging og vedlikehold av benkene. Nytt av året er at det er kommet en benk på nordsida av den nye kirkegården og på sør­sida av Melhustorget. Håper de får står i fred til glede og nytte for spaserende som ønsker seg en liten hvil.

Natt til  mandag er det noe som har kastet en av benkene ned skråningen mot Lodda. Heldigvis hadde den stoppet mot et tre slik at den unngikk å bli tatt av bekken. Den fikk stå i fred i tre dager før noen vandaler hadde sett seg lei av benken. Merkelig hva folk får seg til å bruke kreftene sine på!!  Tre personer måtte til for å få den på plass igjen. Nå håper vi alle at benkene får stå i fred!

Bildet: Noen av benkedamene i forgrunnen Bjørg Singstad, Jorunn Bergsmyr og Aud Moen. I bakgrunnen fra venstre Oddvar Nilsen, Sverre Stendahl, Geir Krogh-Albertsen, Kåre Skånøy og Martin Melhuus, alle gode støttespillere. Innfelt bilde: Benken som ble kastet ned skråningen mot Lodda.

Antall (667)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190314-01