en-USnb-NO

Nyheter

E6 Jagtøyen – Senterveien er i bra rute tross en tøff vinter

E6 Jagtøyen – Senterveien er i bra rute tross en tøff vinter

Redaktør: Åsmund Snøfugl/8. mai 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
Ingen rangering

Det har vært en tøff vinter å bygge vei, og kapasiteten har ikke vært som ønsket. Det blir travelt i sommer, sier Håvard Bidtnes som er prosjektleder.

AV JENS GRANØIEN
Da vi sist skrev om byggingen av ny E6 var Bidtnes mer optimistisk med hensyn til tidspunktet ny E6 mellom Jagtøyen og Heimdalsmyra skulle stå ferdig. Etter en det han betrakter som en tøff vinter er han litt mer tilbakeholden med å love veien ferdig til å tas i bruk før jul. Bidtnes lover firefelts vei med 100 /km hastighet ferdig til våren.

Det skjer stadig noe nytt
De som ferdes på strekningen, enten de ferdes der daglig, eller av og til har oppdaget at det stadig skjer noe nytt. Nye svinger og trafikken legges over i andre kjørebaner, det bygges bruer og rundkjøringer. Når en kjørebane er ferdig bygd flyttes trafikken for at også den andre kjørebanen skal bygges. Sånt må skje hele tida for å få gjort ferdig anlegget.
Noe av det nye som har skjedd i det siste, er at det bygges ny lokalvei til Melhus sentrum for sørgående trafikk. Mellom de to Jagtøyen-gårdene er trafikken ført over i det kjørefeltet lengst vest som er ferdig mens kjørefeltet øst som blir nordgående kjørefeltet gjøres ferdig. Det neste som nå skjer når det gjelder endring av trafikken kan skje allerede denne uka, er at trafikken flyttes over i vest mellom Jagtøyen nordre og Ekra. Der er det som skal bli sørgående kjørefelt med to felt ferdig. Bidtnes er usikker på det om det vil skje denne uka.

Les mer i Gaula.
 

Antall (562)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190314-01