en-USnb-NO

Nyheter

Even Opland – idrett  både sommer og vinter

Even Opland – idrett både sommer og vinter

Redaktør: Åsmund Snøfugl/23. mai 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
1.0

Snøen forsvant fort på Gåsbakken når varmen kom. Even Opland (15) er glad i å gå på ski, men han synes også det er greit med noen snøfrie sommermåneder.

AV JENS GRANØIEN
Even Opland som representerer idrettslaget Leik kan se tilbake på en god skisesong. Han har deltatt i en rekke konkurranser, og det er også blitt mange seire. Han ble Midt-norsk mester i sin klasse. Rennet ble arrangert i Valdal på Sunnmøre. Mesterskapet gikk over to dager, og etter seier på lørdag måtte han nøye seg med en fjerdeplass på søndag. Even ble kretsmester på åtte ki­lo­meter skøyting. Det er skøyting som har gitt ham de beste resultatene i vinter. Han vant langrenns-crossen i Sør-Trøndelag skikrets, et løp over to kilometer som ble arrangert i Selbu. Dagen etterpå ble han nummer to i duatlon med ski­bytte, tre kilometer skøyting og tre kilometer klassisk.

Bildet: Even Opland kan se tilbake på mange gode prestasjoner i langrennssporet i vinter. Nå blir skia satt bort noen måneder, men Even har ikke tenkt å gi seg som skiløper.

Les mer i Gaula.

Antall (555)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190221-01