en-USnb-NO

Nyheter

Fair playpris til fotballspillere

Fair playpris til fotballspillere

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, June 27, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
5.0

Tre guttelag født i 2008 fra Melhus fotball dro til Øyer ved Hunderfossen for å delta i fotballcupen, Troill-cup. Hjem kom de med pris for god oppførsel, såkalt Fair play - pris.

AV JENS GRANØIEN
Det var i slutten av mai i år at 16 gutter født i 2008 dro til Øyer for å delta i fotballcupen, Troillcup som arrangeres av Øyer og Tretten i.l. Det er i hovedsak lag fra hele Østlandet, men også noen fra Trøndelag som deltar. Sammen med foreldre og støtteapparat overnattet guttene på et pensjonat de to dagene cupen varte.
Øyvind Eidem som er hovedtrener sammen med Liv Randi Sira, forteller at de de fikk høre at det skulle deles ut en Fair play - pris, så bestemte de seg for å forsøke å oppnå den prisen. Prisen tildeles for god oppførsel, ikke bare blant spillerne, men også støtteapparatet og supporterne må ha utvist god oppførsel.

Bildet: Kasper Grostad, Peder Sira, Magnus Haugen, Liv Randi Sira trener, Eirik Eidem, Lukas Gjerdrum, Julian Lehn Teigseth, Matheo Braclet, Baar Flåløkken, Øyvind Eidem trener, Simen Grønning, Leander Flottorp Olsen, Jakob Hamstad, Dani Lilleberg, Kari Lillebråten trener, Peder Gangås.
Foto: Randi Kristin Lilleberg.

Les mer i Gaula.
 

Number of views (725)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01