en-USnb-NO

Nyheter

Kristin-dagan

Kristin-dagan

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, July 4, 2018/Categories: Melhus rundt

Rate this article:
No rating

Kulturfestivalen Kristin på Husaby var nå sist helg, og snakk om å være heldig med været da! Markedet på lørdag var godt besøkt, og med 18 utstillere hadde publikum en del boder å se i og kjøpe fra.

AV HEGE WILLADSEN
Det var, som tidligere, bra med sitteplasser og bord der du kunne ta en kopp kaffe med en gammel bekjent du traff på Venn under markedet. En stor scene var bygd og gode kulturelle innslag ble servert der. Som vanlig var det en vekter som hadde kontroll og var der for å informere folket om hva som skulle foregå. Årets vekter var Øystein Syrstad, og han gikk rolig og stødig rundt i publikumsmengden og skjøttet jobben sin på et godt vis. Så erfaren som han er, så var det jo ikke ventet noe annet. På lørdag var det et bryllup oppe på Husaby. Det var Karin Klefstad og Kenneth Bye Aalmo som hadde da sagt ja til hverandre, og etter vielsen kom brudeparet til markedet. De ble kjørt av selveste ordfører John P. Husby med hest og stasvogn. Etter at brudeparet hadde fortsatt på turen sin, så var det klar for en bestillingsforestilling i Skaun kirke.

Bildet: Ordfører John P. Husby kjørte brudeparet som hadde giftet seg på Husaby. «Svarte dere riktig?» ropte noen fra de fremmøtte. «Det var ikke så vanskelige spørsmål» svarte en lattermild brud Karin Klefstad som hadde sagt ja til Kenneth Bye Aalmo og hun hadde fått ja tilbake.

Les mer i Gaula.

Number of views (556)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01