en-USnb-NO

Nyheter

Ellinor har sommerjobb på Buen

Ellinor har sommerjobb på Buen

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, August 1, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating

Ellinor Forodden (16) trives med sommerjobb på kjøkkenet på Buen.

AV JENS GRANØIEN
Ellinor er fra Singsås hun er elev ved Kokk og servitørlinja ved Melhus videregående skole. I sommer har hun hatt sommerjobb ved Buen eldresenter i Melhus. Til høsten, nærmere bestemt den 16. august starter hun på det andre, og siste året ved Kokk og servitørlinja. Deretter venter to års praksis før hun er ferdig utdannet kokk. Hun har valgt å jobbe det som interesserer henne aller mest i sommer ferien, nemlig matlaging.
– Jeg har interesse for matlaging, og jeg trives på Buen. Det er en fin arbeidsplass med hyggelige kolleger og et godt arbeidsmiljø, smiler Ellinor. Hun kjente litt til Buen ettersom hun var utplassert der to uker i fjor høst for å få arbeidspraksis gjennom skolen.
I og med at hun går på skole på Melhus og er fra Singsås, bor hun på hybel på Melhus. I motsatt fall ville det gått med mye tid til pendling. I fjor sommer hadde hun sommerjobb hos Nina`s kro i Singsås. Den kroa er nå nedlagt.
Hun forteller at hun får allsidig praksis på Buen. Hun står i kassen, men er også med og lager mat, det er det hun liker aller best.

Bildet: Ellinor Forodden (16) skal bli kokk og trives med sommerjobb på Buen eldresenter i Melhus.

Les mer i Gaula.

Number of views (603)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01