en-USnb-NO

Nyheter

På Gåsbakken går samtalen om vei

På Gåsbakken går samtalen om vei

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, August 8, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating

Det er på samvirkelaget pensjonistene på Gåsbakken samles. Der går diskusjonen om mye og mangt, men vei er et stadig tilbakevennende tema.

AV JENS GRANØIEN
Presis klokka ti på formid­dagen kommer karan. En time senere kommer også kvinnfolka. Samvirkelaget har et rom ved siden av butikken der folk kan samles for å forsøke å løse noe av verdens problemer. Sosialt er det i alle fall at folk har en plass der de kan samles. Her går disku­sjonen om ulike tema, men at gåsbakkingan føler seg urettferdig behandla når det gjelder veistandard, er det ingen tvil om, det også med rette. En­kelte tunger tar til orde for at man heller må ruste opp veien mellom Korsvegen og Gåsbakken, på bekostning av å asfaltere det som står igjen av Bennavegen. Rett og slett fordi det er større trafikk mot Melhus, enn mot Kvål fra Gåsbakken.
De som har kjørt fra Melhus til Gåsbakken om Korsvegen vil fort merke at veistan­darden blir betydelig dårligere etter at Korsvegen er passert. Forhol­da ved Stranda, der fylkes- ve­gen går gjennom gårds­­plassen er også noe som opptar de som bor på Hø­londa.

Bildet: Damene som var møtt fram når vi var der.  Fra venstre Mari Konstad, Ruth Stenset, Ragnhild Stenset og Borghild Stubsjøen.

Les mer i Gaula.
 

Number of views (557)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01