en-USnb-NO

Nyheter

Too Far Gone gir bort en gitar på hver konsert

Too Far Gone gir bort en gitar på hver konsert

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, August 15, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
– Vi gjør ikke dette for å promotere oss. Alle konserter i sommer er fullbooket, forsikrer gitarist Ola Buan Øien. Han kommer til å spille på gitaren, en Morgan, og avslutte konserten med å gi gitaren til en person, forening eller band.

Du kan påvirke valget ved å gi forslag på en verdig mottaker, som får ta imot gitaren på konserten som finner sted i Melhus i helga.

AV ÅKE NORD
Det populære countryrockbandet feirer 25 år i sommer.
– Vi lurte på hvordan vi skal vise vår takknemlighet overfor publikum, og da kom vi på ideen med å gi bort en gitar ved sommerens konserter. Det skal inspirere og oppmuntre noen som ellers ikke ville ha råd til å kjøpe seg en el-gitar, forklarer Ole Buan Øien.

Inspirere til spilleglede
Han har selv ikke noen problemer med å bruke de gitarer han selv ønsker, men husker de tidlige åra da det ikke var gitt å kunne innfri drømmen om en el-gitar.
    Til en sann musiker sitter det i sjelen å få oppleve spillegleden, ta de første akkordene. og høre lydene fra hva som kan komme fra løpende fingrer på halsen til en el-gitar.

Mange fortjener en gitar
Too Far Gone ønsker å gi bort gitaren til unge artister, lag, foreninger, revygrupper, ungdomsklubber og kulturenheter ved skoler eller andre som kan fortjene en gitar.
Bandets manager, Per Evjen, mener at de alle brenner for at gitar-gaven skal gi noen en viktig glede i hverdagen.
– Vi kommer til å se på historien og bakgrunnen til dem som søker for å finne den eller de som fortjener det mest. Det må gjerne være noen som vi vet sliter med budsjettene, og hvor det er stor dugnadsånd, sier han.

Les mer i Gaula.

Number of views (581)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01