en-USnb-NO

Nyheter

Melhusbankens byggeplaner: Skal snart ta stilling til om det blir bygging

Melhusbankens byggeplaner: Skal snart ta stilling til om det blir bygging

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, August 22, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
1.0

Melhusbanken leverte tegninger til kommunen i februar. De er lovet tilbakemelding i månedsskiftet august/september. Da vil banken ta endelig stilling til om det blir bygging.

AV JENS GRANØIEN
Banksjef Ragnar Torland sier til avisa Gaula, at dersom det blir bygging, vil byggestart skje i løpet av 2019.
– Spørsmålet om det blir bygging avhenger av om hvilke endringer Melhus kommune foretar i forhold til vårt innspill. Et alternativ er å pusse opp eksisterende lokaler, sier Torland.
Planen går ut på å rive dagens banklokaler og la bare gammelbankbygget stå igjen. Prosjektet består av både næring og boliger. Totalt vil prosjektet bestå av 3200 kvadratmeter næring og anslagsvis 82 leiligheter. I tillegg til at banken bygger for eget behov, skal Melhus regnskap og Heimdal eiendomsmegling ha plass i næringsdelen. Torland sier at det vil være plass til noe mer næring enn det som er kjent i dag. Til sammen vil det bli plass til 100 til 120 arbeidsplasser. Trønderbladet som er leietaker i dag, er i ferd med å flytte til Thoragården.
Torland sier at det blir varierende høyde på byggeprosjektet. Fra gammelbanken som er to etasjer, vil antall etasjer stige gradvis nordover. Boligblokka i bankparken blir det høyeste bygget, og vil bestå av åtte etasjer.

Bildet: Banksjef Ragnar Torland viser fram en skisse over det nye bankkvartalet.

Les mer i Gaula.

Number of views (547)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01