en-USnb-NO

Nyheter

Melhusbankens byggeplaner: Skal snart ta stilling til om det blir bygging

Melhusbankens byggeplaner: Skal snart ta stilling til om det blir bygging

Redaktør: Åsmund Snøfugl/22. august 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
1.0

Melhusbanken leverte tegninger til kommunen i februar. De er lovet tilbakemelding i månedsskiftet august/september. Da vil banken ta endelig stilling til om det blir bygging.

AV JENS GRANØIEN
Banksjef Ragnar Torland sier til avisa Gaula, at dersom det blir bygging, vil byggestart skje i løpet av 2019.
– Spørsmålet om det blir bygging avhenger av om hvilke endringer Melhus kommune foretar i forhold til vårt innspill. Et alternativ er å pusse opp eksisterende lokaler, sier Torland.
Planen går ut på å rive dagens banklokaler og la bare gammelbankbygget stå igjen. Prosjektet består av både næring og boliger. Totalt vil prosjektet bestå av 3200 kvadratmeter næring og anslagsvis 82 leiligheter. I tillegg til at banken bygger for eget behov, skal Melhus regnskap og Heimdal eiendomsmegling ha plass i næringsdelen. Torland sier at det vil være plass til noe mer næring enn det som er kjent i dag. Til sammen vil det bli plass til 100 til 120 arbeidsplasser. Trønderbladet som er leietaker i dag, er i ferd med å flytte til Thoragården.
Torland sier at det blir varierende høyde på byggeprosjektet. Fra gammelbanken som er to etasjer, vil antall etasjer stige gradvis nordover. Boligblokka i bankparken blir det høyeste bygget, og vil bestå av åtte etasjer.

Bildet: Banksjef Ragnar Torland viser fram en skisse over det nye bankkvartalet.

Les mer i Gaula.

Antall (436)/Kommentarer ()

Tag:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190221-01