en-USnb-NO

Nyheter

Maggi trives i Energiparken

Maggi trives i Energiparken

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, August 22, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating

Det er gått gått tre måneder siden Maggi Bellingmo flytta inn i splitter ny leilighet i Energiparken på Melhus. Fra 4. etasje har hun utsikt mot Vassfjellet, kirka og Gauldalen.

AV JENS GRANØIEN
Vel hjemme etter cruise på Donau, etter ei uke med Orklareiser. Maggi har vært med på sånne turer før, og hun er blitt kjent med mye folk, og hun har fått nye venner. Maggi sier at de blir godt kjent når de reiser som gruppe.
For seks og ett halvt år sia mista hun mannen sin Sverre. Sammen bygde ekteparet hus på Lete i Melhus, der de fikk kjøpt tomt av Gustav Rørvik. De flytta inn i nybygd hus i 1978, etter at de først som nygifte bodde i det gamle huset hos Bellingmo i Åsvegen.  Maggi sier at hun ikke umiddelbart tenkte på å skaffe seg leilighet da Sverre døde. Tan­ken om å slippe snøbrøyting og plenklipping kom først noen år senere. Maggi har alltid trivdes med å pusle i hagen, enten det var å stelle med blomster, plukke bær fra egne bærbus­ker, eller til og med å luke ugras i blomsterbedene, hadde hun glede av, det er noe som hun savner fremdeles. Snøbrøytinga var også overkommelig etter at hun ble alene. Lars Opland som hadde brøytingen, tok et ekstra drag etter at hun ble alene, dermed ble det lite snø å flytte på for henne selv.

I februar i fjor
bestemte hun seg
Hun hadde begynt å tenke på leilighet da boligblokkene ved stasjonen ble bygd for et par tre år siden. Dit hadde hun ikke lyst til å flytte. I februar i fjor bestemte hun seg for å selge det romslige huset på Lete, og kjøpe leilighet i Melhus sentrum. Hun tegnet kontrakt om ei leilighet i fjerde etasje i Energiparken. Den 24. mai i år kunne hun flytte inn i splitter nybygd leilighet, med utsikt mot Vassfjellet, kirka og oppover Gauldalen.

Bildet: Her på verandaen som er lukket med glass kan hun sitte  hele året.

Les mer i Gaula.

Number of views (592)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190411-01