en-USnb-NO

Nyheter

MelhusBankens talentpris

MelhusBankens talentpris

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, September 5, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
I 2013 hadde MelhusBanken den første talentkonkurransen i samarbeid med Melhus janitsjar. Siden har det vært hvert år, så i år er det sjette gangen unge solister i kommunen er med i konkurransen om en premie på 5.000 kroner.

Rektor ved Melhus kommunale kulturskole, Harald Lund, sier at denne konkurransen er viktig for ungdommene og den er viktig for janitsjaren. Leder i Melhus janitsjar, Owe Trotland sier til de unge solistene at tidligere deltagere i talentkonkurransen har blitt med janitsjaren på deres konserter gjennom året. Konserter som 17.mai-konserten og julekonserten. Årets solister er fire ungdommer i alderen 16 til 18 år. Alle fremførelsene blir akkompagnert av Melhus janitsjar, og årets dommere er Cecilie Eide og Maciej Karpinski. Cecilie er kjent i lokalsamfunnet som musiker og Maciej kommer fra Polen og har blant annet vært med og bygge opp kulturlivet på Frøya og han har vært musikklærer i Trondheim. Konferansier er janitsjarens tidligere dirigent Brynjar Sonstad.

Bildet: Solistene på MelhusBankens talentpris er Linn Sofie Sørlien, Hanna Hårstad Boksasp, Eirin Vik Brede og Petter Gylland.

Les mer i Gaula.

Number of views (618)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01