en-USnb-NO

Nyheter

Ole Tofsrud har overtatt bensinstasjonen i Buvika

Ole Tofsrud har overtatt bensinstasjonen i Buvika

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, September 12, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
3.8
Fra og med 1. september har Ole Tofsrud overtatt drifta av bensinstasjonen i Buvika. Tofsrud driver fra før bensinstasjon på Kvål. Begge de to bensinstasjonene er av merke YX– stasjoner.

AV JENS GRANØIEN
Samtidig med at han overtok bensinstasjonen i Buvika, ble også stasjonen en 7-ELEVEN butikk. Det er Rema-Reitan som eier både YX og 7-ELEVEN konseptet.
Ole Tofsrud har drevet bensinstasjon på Kvål siden 1997. Nå skal han drive begge de to stasjonene. Tofsrud har erfaring fra bensinstasjon siden han fikk jobb ved Shell-stasjonen i Elgesetergata i 1987.

Hektiske dager
De siste dagene har vært hektiske ved bensinstasjonen i Buvika. I og med at 7- ELEVEN konseptet er nytt, er det bytta ut hyller i butikken. Utendørs er logoen til 7-ELEVEN kommet opp på veggen over inngangen. Pumpene er også oppgradert, men i følge sjefen er ikke dette noe som kundene vil merke.
51-åringen som bor på Kvål forteller at han nok blir mest å treffe i Buvika i tida framover.
– Jeg er innom stasjonen på Kvål når jeg kjører til og fra etter 14 timer på jobb. Jeg håper ikke at det blir så lange arbeidsdager, men min arbeidsuke vil nok bestå av 60 timer. En kan ikke drive bensinstasjonen halvveis, sier han.
Ole Tofsrud er født og oppvokst i Salsnes i Namdalen. Familien kjøpte bestyrerboligen hos kraftverket i Losen, og flytta dit i 2003. På en måte er han kommet tilbake til røttene når han nå har arbeidsplassen sin i Buvika. Det var i Buvika mor hans vokste opp.

Bildet: Ole Tofsrud har overtatt drifta av bensinstasjonen i Buvika. Stasjonen har også 7-ELEVEN. Ronja Witbro er butikksjef.

Les mer i Gaula.

Number of views (5262)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01