en-USnb-NO

Nyheter

Siri Grøttjord valgt som ordførerkandidat for Skaun arbeiderparti

Siri Grøttjord valgt som ordførerkandidat for Skaun arbeiderparti

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, December 12, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Skaun Arbeiderparti avviklet sitt nominasjonsmøte torsdag 6. desember. Siri Grøttjord ble valgt som Skaun Arbeiderparti sin ordførerkandidat med Ove Sem som varaordførerkandidat og Siri Høgsteggen på 3. plass.

Siri Grøttjord er fra Børsa, og bor i dag på Viggja. Hun arbeider som leder for Skaun Frivilligsentral. Hun er 47 år og vært medlem av Skaun kommunestyre de 3 siste periodene fra 2007. I siste periode har hun vært gruppeleder for Flertallsgruppa; Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti.
Ove Sem er opprinnelig fra Levanger, men har bodd flere plasser før han flyttet til Skaun kommune og bor nå i Brekka i Buvika. Han arbeider i dag som veileder ved Sonans, men han har en lang karriere i Politiet. Han er 61 år og har vært medlem i kommunestyret siden 2015. Han er for tida nestleder i PMU – Plan og miljøutvalget.
Siri Øyås Høgsteggen er 3. kandidat og hun bor på Viggja. Hun er opprinnelig fra Hauka i Midtre Gauldal, men har mye slekt i Buvika. Hun arbeider i dag ved Hammerdalen barnehage. Det er også Siri sin første periode i kommunestyret og hun er medlem i PMU – Plan og miljøutvalget.

Bildet: Ove Sem og Siri Grøttjord.

Les mer i Gaula.

Number of views (364)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01