en-USnb-NO

Nyheter

Julekonsert fylte Horgkirka

Julekonsert fylte Horgkirka

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, December 19, 2018/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
I år var det Hovinkorets tur til å invitere til «Vi synger og spiller julen inn» i Horg kirke. Arrangøren valgte å legge konserten til en mandagskveld.

Mange var spente på hvordan dette ville bli mottatt, men det ble full klaff! Horg kirke har i dag ca. 600 sitteplasser og kirka var fylt til siste plass da de første tonene lød! Også sidegalleriene ble tatt i bruk. Det ble på alle måter en flott og høytidsstemt konsert, med et litt endret konsept fra tidligere år. Følgende aktører var i aksjon: Hovinkoret med dirigent Elisabet A. Dalsaune, sangelever fra kulturskolen, Petter Gylland på saksofon, trubaduren Arve Hage Grytbakk, Horg Musikkorps med dirigent Ingrid Øien, Lundarljom, Kari Annette Hovind på trompet, kirkas organist Magnus Noreen og vokalkvartetten Elin Valvatne, Ingrid Storlimo, Ingunn Sollie og Sigrun Hassel Pedersen. Juleevangeliet ble lest av Elisabedt B. Krogstad fra Hovinkoret.
En mektig avslutning ble det gjennom fellesnummeret «Deilig er jorden», med kor, korps, organist og allsang fra en tallrik forsamling.

Sangere fra Hovinkoret og musikerere fra Horg.
Foto: Horg Musikkorps

Number of views (420)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01