en-USnb-NO

Nyheter

Per Olav Skurdal Hopsø er lansert som Ap`s ordførerkandidat

Per Olav Skurdal Hopsø er lansert som Ap`s ordførerkandidat

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, February 20, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Flertallet i nominasjonskomiteen i Melhus Arbeiderparti vil ha Per Olav Skurdal Hopsø som ordførerkandidat, med Anja Sterten som varaordførerkandidat. Mindretallet foreslår Gunnar Krogstad som ordførerkandidat og Marit Leer Øyås som varaordførerkandidat.

Flertallet i komiteen består av: Anna Schei Holdbakk, Melhus arbeiderlag, Eva Jenssen, Kvål arbeidersamfunn, Stig Ler, Flå arbeidersamfunn, Jørn Ove Moen, Lundamo arbeidersamfunn og Sofie Kvernberg, Melhus AUF. Mindretallet på to består av Bente Estenstad, Hølonda arbeidersamfunn og Torodd Grytdal, Hovin arbeiderlag, foreslår Gunnar Krogstad som ordførerkandidat og Marit Leer Øyås som kandidat til varaordførervervet.
Etter nominasjonsmøtet i Melhus Arbeiderparti i november som endte med at Pernille Wahlberg ble foreslått via et benkeforslag, og fikk flere stemmer enn Gunnar Krogstad som var innstilt av en enstemmig nominasjonskomite, blir det nå et nytt nominasjonsmøte.

Krogstad har takket
ja til førstplassen
Krogstad bekrefter at han har takket ja til å stå først på lista. På spørsmål om han kan tenke seg en plass lenger ned på lista om han ikke blir valgt til ordførerkandidat, svarer han: – For sittende ordfører som ikke får fornyet tillit fra eget parti, blir det vanskelig å komme i kommunestyret som en «syvende far i huset», sjøl hvilket flertall det blir i kommunestyret. Han ser ikke bort i fra at nominasjonskomiteen vil legge fram delt innstilling, da vi snakket med ham før innstillinga fra nominasjonskomiteen forelå.
– Så stiller vi rekkene når valget er gjort. Vi må komme videre, det er viktig å se framover, sier Krogstad.

Bildet: Flertallet i nominasjonskomiteen i Arbeiderpartiet vil ha Per Olav Skurdal Hopsø som partiets ordførerkandidat.

Les mer i Gaula.

Number of views (296)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01