en-USnb-NO

Nyheter

Per Olav Skurdal Hopsø er Arbeiderpartiets ordførerkandidat

Per Olav Skurdal Hopsø er Arbeiderpartiets ordførerkandidat

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, February 27, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Per Olav Skurdal er nominert som Melhus arbeiderpartis ordførerkandidat.Han fikk 82 stemmer, mens dagens ordfører Gunnar Krogstad fikk 75 stemmer. Med seg som varaordførerkandidat får Skurdal Hopsø, Anja Sterten.

Det var en splittet forsamling som møtte opp i Flå samfunnshus for å velge Arbeiderpartiets ordfører- og varaordførerkandidat. Resultatet av avstemningen viste at omtrent halvparten av forsamlinga ville ha Gunnar Krogstad som ordførerkandidat, mens den andre halvparten ville ha fornyelse, og stemte på Per Olav Skurdal Hopsø (33).
Det har vært en lang og opphetet nominasjonsprosess i Arbeiderpartiet siden et nominasjonsmøte i november ble kuppet ved at Pernille Wahlberg ble valgt som ordførerkandidat etter et benkeforslag. Det førte til at mange trakk seg fra lista, noe som igjen førte til at det ble satt i gang en ny nominasjonsprosess.

Ydmyk Hopsø
Per Olav Skurdal Hopsø sa i en kommentar til Gaula etter at han var valgt, at han er ydmyk ved tilliten han er vist.
– Jeg skal gjøre mitt beste for å samle laget. Vi må bygge oss sammen med laga og partiet for å gjøre en jobb fram mot valget, sa Skurdal Hopsø, etter at det var klart at han var valgt til Arbeiderpartiets ordførerkandidat.


Bildet: Per Olav Skurdal Hopsø er valgt til Arbeiderpartiets ordførerkandidat. Anja Sterten er valgt til varaordførerkandidat.

Les mer i Gaula.

Number of views (281)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01