en-USnb-NO

Nyheter

Tonny Eliassen er ny kulturskolerektor i Melhus

Tonny Eliassen er ny kulturskolerektor i Melhus

Author: Åsmund Snøfugl/Tuesday, May 14, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
Tonny Eliassen (52) overtar stillingen som kulturskolerektor i Melhus fra 1. oktober.

AV JENS GRANØIEN
Eliassen overtar stillingen som rektor ved kulturskolen etter Harald Lund. Lund har hatt stillingen som rektor i 30 år. Det var i alt femten søkere til stillingen. Tonny Eliassen er i dag undervisningsinspektør, og dermed nestkommanderende ved kulturskolen i Melhus. Han har jobba ved kulturskolen siden 1989, og har dermed 30 års erfaring fra kulturskolen i Melhus. I 1994 ble han tilsatt som undervisningsinspektør, og som sådan har han har delt kontor med Harald Lund i 25 år. Han sier at han har gått en god skole sammen med Lund.
På spørsmål om han ble glad og overraska da han fikk jobben, svarer han: - Jeg håpa på å få jobben, det var mange gode søkere, men jeg er sikker på at jeg fikk den fordi jeg var den som var best kvalifisert. Selvsagt ble jeg glad, sier han.


Trombonist
Det er trombone som er instrumentet hans først og fremst, men han trakterer også tuba, og han underviser i det også. – Et smalt felt, bemerker han selv. Han er ansatt i 100 prosent stilling ved kulturskolen i Melhus, men 25 prosent av stillingen er solgt til kulturskolen i Trondheim. Ved siden av underviser han også ved musikklinja ved Heimdal videregående og på katedralskolen.

Bildet: Tonny Eliassen er ansatt som ny rektor ved kulturskolen i Melhus. Den nye rektoren har trombone som instrument.

Les mer i Gaula.

Number of views (80)/Comments ()

Tags:

Siste nummer

GULA-T1-HOV-190515-01