en-USnb-NO

Nyheter Avisa-Gaula og Melhusporten

Klar, ferdig gå – på Lundamo

Klar, ferdig gå – på Lundamo

Redaktør: Åsmund Snøfugl/30. mai 2018/Kategorier: Startsiden, Melhus rundt

Ranger denne artikkel:
3.3

Lundamo idrettslag har et fantastisk fint friidrettsanlegg. Idretts- plass med topp mo­­­der­ne løpebane er det in­gen andre steder i Mel­­hus kommune. Det­te og andre positive fak­torer har skapt et godt friidrettsmiljø i bygda.

AV ÅSMUND SNØFUGL

Hver mandag kveld er det nå trening på id­rettsbanen. Da vi var innom mandag kveld drev de eldste på med spydtrening, til god instruks av leder i id­rettslaget, Eirik Segt­nan. Han har vært leder av friidrettsgruppa i to år, og har nå også tatt på som leder for sjølve idrettslaget. Og ikke nok med det, Segtnan fun­gerer også som trener i friidrettsaveldinga.
Han har drevet med friidrett sjøl, og har bl. a. klubbrekord i høyde.
Etter spydtreninga og løpetrening for de yng­ste, er det trening i høg­dehopp. Eirik instruerer, og alle får først øve i teknikk uten å hoppe over lista. Etter en run­de på dette viset, legges lista opp i passelig høg­de for de ulike aldersgrupper, og til sist er det de eldste som prøver seg.
Eirik instruerer og viser hvordan en ved en sving inn mot lista, og en vendingav krop­pen, i det avgjørende øyeblikk, og med sats på rette fot, kan klare å komme over lista på en god og effektiv måte.

Bildet: Tori Nedregård Økdal, Jørn Ove Moen, Viljar Økdal, Kristoffer Dahle Pedersen, Julian Moen Thoresen, Lilja Økdal, Pernille Øien, Liv Marit Rosset Ler og Ragnhild Bøhle Segtnan er med på friidrettstreningene, og står her på startstreket, klar til å løpe av gårde.

Les mer i Gaula.

Antall (1283)/Kommentarer ()

Tag: