en-USnb-NO

Nyheter Avisa-Gaula og Melhusporten

Johanne Storler fikk Leinstrandprisen 2019

Johanne Storler fikk Leinstrandprisen 2019

Author: Åsmund Snøfugl/Wednesday, April 3, 2019/Categories: Startsiden, Melhus rundt

Rate this article:
No rating
I snart 50 år har hun representert Leinstrand på en positiv måte, både lokalt og nasjonalt. Og da snakker vi alt fra idrettsutøver, administrator, pådriver, politiker til en rekke tillitsverv. Dette var også noe av motiveringen kulturkomiteen la fram når Johanne Storler mottok Leinstrand-prisen på «Bygdakvelden».

AV ÅKE NORD
Nå går engasjementet på hele bredden og med aktuelt fokus på hva bygda ønsker seg i kommunedelplanen for Klett og Leinstrand, ikke minst hva som kan skje med ny skole på nabotomta til idrettsanlegget der vi møter Johanne Storler for en prat.

Kom tidlig på banen
Sjøl lurte hun på «om det er så interessant» når Gaula tok kontakt for å få fortelle i avisa om det flotte 56-årige energibunten. Litt typisk for den som fremst ser ressurser i andre mennesker og ser det egne bidraget som en selvfølge. Johanne har vært på banen med Leinstrand IL siden hun fikk sine første skøyter i julegave. Da hadde hun passert seks og ble en i gjengen som fremover skulle bidra til å skape et stort og bra jentemiljø på skøyter Innen og utenfor klubben.

Bildet: Johanne Storler med hedersbeviset på at hun har fått Leínstrandprisen.

Les mer i Gaula.

Number of views (111)/Comments ()

Tags: