X

Responsive image

Nyheter
Utvida  åpninstid  på Hofstad

Utvida åpninstid på Hofstad

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, May 13, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Siden Envina fusjonerte med Hamos og Nordmøre renovasjonsselskap ved årsskiftet, har gjenvinningsstasjonen på Hofstad hatt åpent seks dager i uka.

AV JENS GRANØIEN

Det er den største endringen etter fusjonen mellom de tre tidligere renovasjonsselskapene. En annen endring er at du slipper å betale når du leverer på gjenbruksplassene i Melhus kommune, det gjelder selvsagt også gjenbruksplassen på Lundamo. Der er imidlertid åpningstida redusert fra to til en dag i uka. På Lundamo er det åpent på onsdager.

Ønskelig at flest mulig 

leverer på Hofstad                                       

Erik Reitan som er kommunikasjonsleder hos selskapet, forklarer redusert åpningstid på Lundamo med at det er ønskelig at flest mulig leverer på Hofstad. Der er det mye bedre plass.

– På Hofstad er det romslig, og det er et av de fineste anleggene vi har, folk fra Buvika kan også gjerne komme til Hofstad, sier han. Reitan sier at de har merka en oppsving på Hofstad etter at de ba om at buvikingene også kan komme dit for å levere. For mange i Buvika er det kortere vei til Hofstad enn til gjenbruksstasjonen i Børsa. Når det gjelder Lundamo er det registrert like mye besøk som før innskrenkingen av åpningstida der.

Bilde:  – Det er romslig på Hofstad, og det er et av de fineste anleggene. Kommunikasjonsleder Erik Reitan ønsker at flest mulig skal benytte gjenbruksplassen på Hofstad.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (1160)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co