X

Responsive image

Nyheter
ILDSJEL hedres

ILDSJEL hedres

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, March 16, 2022/Categories: Startsiden, Nyheter

Asbjørn Hepsø fra Kvål kåret til «Årets ildsjel» 2021. Han får prisen for frivillig arbeid innen idrett og folkehelse i idrettslaget Trønder-Lyn. Prisen består av en statuett.

Av frivillig arbeid som Asbjørn Hepsø har bidratt med, er som nøkkelperson for seniorfotballeni Trønder-Lyn fra sist på 90- tallet til først på 2000-tallet. Lista er lang. Han var trener og spillende oppmann, baneansvarlig

på Sørøya og styre - medlem i fotballstyret. Det er også lagt vekt på at han var guttelagstrener i denne perioden. Deretter fulgte noen år i Oslo, før han kom tilbake i 2011 klar for innsats for Trønder-Lyn etter etablering av familie, jobb og bolig. Fire år som leder for barneidretten i idrettslaget, og fire år som leder for all-idretten for barn under seks år – knøttetrimmen. Asbjørn var i ungdom og oppvekst drivkraft for ishocky i bygda. Fra 2007 formalisert i større grad gjennom Team Råbygda, som nå er banemannskap i Trehjørningen skøyte - bane, og aktiv hockeyspillere med to kamper i uka, fra 14 til 50 års aldersspenn, fedre med sønner, og døtre etter hvert som de vokste til. Leder i skistyret Fra vinteren 2020-21 har Asbjørn vært ishockeytrener for Team Råbygda lilleputt. Et populært gratis ishockeytilbud for de mellom 8 – 14 år. Fra 2014 har han vært en av heisvaktene i Sklibakken, som trenger å bli styrt med sele, eller annen oppfølging. Han har vært medlem av skistyret siden 2013. De siste seks åra som leder av Trønder-lyn ski, har han en hel idrettspark å passe på, og ordne og drifte. Samarbeid med naboklubber hører også med.

Bilde: Asbjørn Hepsø er «Årets ildsjel» 2021 i Melhus kommune.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (810)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co