X

Responsive image

Nyheter
Detaljregulering av Caprotomta på Gimse

Detaljregulering av Caprotomta på Gimse

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, August 21, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Melhus formannskap har godkjent detaljregulering av Caprotomta på Gimse. Saken sendes nå ut på høring.

AV JENS GRANØIEN
Det er Norconsult om på vegne av I.K. Lykke som har utarbeidet planforslaget. Det skal bygges ei boligblokk med 25 leiligheter og dagligvarebutikk i første etasje. Ønsket var at bygget skal bygges femten meter høgt. Formannskapet mente det må holde med tolv og en halv.
Formålet med planen er å rive eksisterende bygningsmasse som først var nærbutikk, og senere produksjonslokaler for bedriften Capro. Capro er som kjent flyttet til Støren, og det er I.K. Lykke som driver Bunnprisbutikkene, som har kjøpt tomta med påstående bygningsmasse. Det nye bygget er planlagt bygd med fire etasjer over bakken, og en underetasje/parkeringskjeller. I tillegg skal det opparbeides utearealer på bakken for felles bruk, og felles utenomhusarealer for 2. etasjen over forretningsdelen. Planområdet har adkomst til Eindrides veg.
I formannskapet foreslo Berit Wold Fjelle (Ap) at tolv og en halv meter må være tilstrekkelig høyde. Hun mente at femten meter blir enormt og ruvende på den tomta. Wold Fjelle ønsker butikk velkommen.

Bildet: Birgitte Strøm Kahrs og Erik Vestgård begge fra Norconsult orienterte formannskapet om planen for det nye bygget på Caprotomta. Med ryggen til i gult og blått Stian Haugen som er saksbehandler i Melhus kommune.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1989)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co