X

Responsive image

Nyheter
De Tre Stuer driver personalrestauranten hos Norgeshus

De Tre Stuer driver personalrestauranten hos Norgeshus

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 28, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

Den nye personalrestauranten på toppen av Norgeshus-bygget i sentrum har i den siste tiden blitt brukt til flere arrangement. I denne sammenheng ble vi oppmerksom på driveren av personalrestauranten, De Tre Stuer, som viser seg å være et allsidig firma. Gaula fikk en prat med Håvard Aune Granøien og regionsjef Odny Aarhaug som kan fortelle om et fremgangsrikt firma med allsidig virksomhet.

 

Begge er ansatt i 4Service AS. Selve navnet skal komme av at det var fire gründere som startet firmaet i sin tid. Dette er et landsomfattende firma som, i tillegg til kantinedrift, tilbys renhold, resepsjon og en rekke andre praktiske tjenester som firmaer har bruk for, og som kan være praktisk å sette bort.

Satser i distriktene.

Personalrestauranten hos Norgeshus er det første oppdraget firmaet har på Melhus. Aarhaug forteller av de har vært med fra tidlig i prosessen, og vært med på planlegging og utforming av kjøkkenet og serveringsdiskene. Dette er en viktig del av konseptet, og de er veldig opptatt av kvalitet i alle ledd. Har lokale ansatte og lokale produkter så langt det lar seg gjøre. Det serveres både varmmat, salater og mer tradisjonelt med pålegg og brød. Alt av brød bakes og øvrig mat tilberedes på stedet.

Granøien kan røpe at det er flere ting på gang i Melhus, men kan ikke si noe om dette enda, av kontraktshensyn, men de har også vært med ved Norsk Kyllings nye anlegg på Orkanger. De håper på flere oppdrag i området rundt Trondheim etter hvert som de blir mer kjent, og etter hvert som «bygdebyene» rundt omkring vokser og moderniseres. 

Allsidig tilbud innen kontor og næringsliv

Både Granøien og Aarhaug kommer stadig tilbake til alle de forskjellige tingene de kan tilby innenfor næringslivstilbud. Vi har allerede nevnt renhold, og for mange firma er det også praktisk å sette bort møteromsvirksomhet og resepsjon. I tillegg kan de også arrangere sammenkomster og konferanser av ulik størrelse. Dette er jo ting som mange firma ikke kan, og som kan være greit å overlate til profesjonelle. 

Bilde: 

Håvard Aune Granøien og Oddny Aarhaug viser stolt fram kjøkkenet i den nye kantina til Norgeshus.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (293)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co