X

Responsive image

Nyheter
Militærbrakke på Øysand blir treningshall for hunder

Militærbrakke på Øysand blir treningshall for hunder

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, January 13, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

Inne i den store militærbrakka er Daniel Hansen Øvre og David Sommervold fra firmaet Multiservice AS, i gang med å legge nytt gulv.

AV JENS GRANØIEN

Brakka som tilhører Ivar Gafseth, og som står på hans eiendom skal få nytt gulv. Først skal det isoleres, og til slutt skal det legges kunstgress oppå det nye gulvet.

    Firmaet Multiservice AS eies av Daniel Hansen Øvre og David Sommervold, som har fått jobben med å legge nytt gulv i brakka. Mange husker kanskje at det var møbelutsalg i denne brakka satt opp av tyskerne under krigen for en del år siden.

    Det var Daniel Øvre som startet firmaet Multiservice som et enkeltmannsforetak i 2016. I 2019 fikk han med seg David Sommervold, og de to gjorde om enkeltmannsforetaket til et aksjeselskap.

 

Tar forskjellige oppdrag

Øvre som er daglig leder sier at firmaet tar på seg forskjellige oppdrag, alt fra vaktmestertjenester til snekring, brøyting og tillegg utenomhusarbeid som plenklipping og gartnerarbeid om sommeren. Om sommeren har de, alt etter behov med seg to elever fra videregående, som får sommerjobb. Mesteparten av oppdragene har de i den sørlige delen av Trondheim, Heimdal og Tiller, men også litt på Melhus.

    De har hatt brukbart med oppdrag, men har merka koronaen det siste året.

    – Vi merka koronaen, og det blitt mindre oppdrag. Det tok seg litt opp igjen i høst, men det går litt i bølgedaler. Det er tilfredsstillende nå, men vi kunne hatt flere oppdrag, sier Øvre.

    Han sier at brøyting har det vært lite av i vinter, det er vel naturlig når det nesten ikke har vært snø. I byggebransjen er det tradisjonelt rolig på denne tida av året. Han trøster seg med at det løsner igjen til våren og sommeren.

 

Ser lyst på framtida

Øvre har praksis fra lignende arbeid hos et eiendomsfirma i byen. Han fant ut at han likeså gjerne kunne starte for seg sjøl.

Bilde:  Daniel Hansen Øvre og David Sommervold er i gang med å legg nytt gulv i brakka hos Ivar Gafseth på Øysand. Sommervold ses i bakgrunnen i arbeid med å legge nytt gulv.

 

Les mer i Gaula

Print

Number of views (249)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co