X

Responsive image

Nyheter
Velkommen til Melhus Åge

Velkommen til Melhus Åge

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 16, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Det er alltid stas når det flytter noen stjerner til bygda di, og nå har Åge Sten Nilsen flytta til Melhus. Han var med på Stjernekamp, og framsnakka Melhus så fint at melhusbyggen ble stolt. Avisa Gaula tok Åge med på en liten sightseeing på Melhus for å vise frem noen severdigheter.

AV HEGE WILLADSEN
Vi møter Åge utenfor kontoret til Gaula, og vi har fått dialekt bok fra Nina på ARK og overrekker den til Åge. «Næmmen! – Nå skal jeg lære meg Melhusdialekta ja! sier Åge og takker før han setter seg i bilen. – Eller du… vent litt! Jeg må filme. Du skjønner jeg har videoblogg seh. Han legger filmer boka og sier noen takknemlige ord og så er vi klar for tur.
    – Beklager at jeg er litt sen, men har hatt et møte og et intervju hjemmefra, men nå er jeg klar. Vi starter turen på med å kjøre over elva og ned Strandvegen. Og Åge filmer. – Hvor er vi nå da? spør han mens kamera går. Jeg forklarer og sier vi kjører langs Gaula som er ei god lakseelv. Jeg spør om det er Gressvik han kommer fra. Gressvik er en del av Fredrikstad, og han sier han har bodd der i mange år, men kommer opprinnelig fra Sarpsborg.
    – Egentlig fra Skjeberg da, men kaller meg «Særping» Skjeberg ligger midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg, og er en populær hyttekommune. – Du har tidligere sagt at Gressvik er Østfolds svar på Melhus. – Ja, det har jeg sagt ja, sier Åge. Jeg sier at det er mye mer flatt rundt Gressvik, og det er han enig i. – Jeg har jo fått anbefalt å ta meg en tur på Vassfjelltoppen, men har ikke kommet så langt ennå.


Bildet:  Åge Sten Nilsen har flyttet til Melhus, og på Stjernekamp var han en god ambassadør for kommunen, og det allerede før han har kommet helt i orden i nyhjemmet sitt.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1739)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co