X

Responsive image

Nyheter
Sentrumsnære boliger sør for vegen til Søregga

Sentrumsnære boliger sør for vegen til Søregga

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, December 8, 2021/Categories: Startsiden, Nyheter

På møtet i Melhus næringsforening (avdeing av NiT) sist uke presenterte Christoffer Søbstad selskapet Rett Hjem Eiendomsine planer for utbygging i området som danner en trekant mellom Potten og vegen Søreggen og sør for Løvsetvegen i Melhus sentrum. Byggeprosjektet vil etter plana bli gjennomført i 2023. 

Prosjektet vil ha ca 120 leiligheter fra 35 til 120 kvadratmeter. Alle vil få mulighet til å kjøpe parkering om ønskelig i felles parkeringsanlegg under byggene. – Hovedtanken med prosjektet

er å gi beboerne en følelse av at de bor i landlige omgivelser samtidig som de bor i Melhus sentrum og umiddelbar nærhet til de funksjonene det tilbyr, sier Christoffer Søbstad.  – For prosjektet sin del, så betyr dette at vi har god avstand mellom byggene, avtrapping ut mot jordet og at områdelekeparken er lagt på den sørvestlige og mest solfylte delen av tomta og gir samtidig god avstand tilannen bebyggelse. Rett Hjem Eiendom har gjennomført boligprosjekt i Melhus tidligere, og er selskapet som bygde Energiparken. Når det gjelder dette nye prosjektet har allerede noen tegnet seg på lista over dem som er interessert i å få seg leilighet her, næt sentrum og ilandlige omgivelser.

Bilde:

Noenlunde slik vil boliganlegget bli seende ut. Utbyggeren vil ha de høgeste husa bakerst, og trappe ned med lavere hus lengst framme. I området vil det være vegetasjon og trivelige uteområder for beboerne.

Print

Number of views (435)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co