X

Responsive image

Nyheter
Melhus janitsjar 130 år

Melhus janitsjar 130 år

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, October 23, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

Tenkte om vi ikke hadde hatt korps eller janitsjar på 17.mai? Det hadde vært kjedelig ja. Kanskje noen hadde tatt med seg blokkfløyta si, og noen andre et triangel.

AV HEGE WILLADSEN

Tomme malingsspann eller kasseroller kunne fungert som trommer. Det hadde ikke blitt spesielt vakkert, men det hadde i det minste skapt litt liv og røre. Vi skal nok være glad at noen kule karer stiftet Melhus Janitsjarkorps på selveste 17. mai for 130 år siden.

Feiringen
– Vi begynner konserten klokka 16.00, sier leder for Melhus Janitsjarkorps Liv Fjelle. – Etter konserten skal vi ha jubileumsmiddag skjønner du. Ja, det kan vi skjønne ja. For det er fortjent etter å ha spilt 14 nummer på en konsert som markerer at janitsjaren på Melhus er 130 år. – Konserten kommer til å vare et par timer, men det blir en god pause midt i. Vi har fått skjenkebevilling, sier hun og sier at det kan være trivelig for folket om de kommer en halvtime før konserten starter, for da er det også servering. «Konserten kommer til å være en variasjon av marsjer og nummer med mye rytme i.


Bildet:Owe Trotland forsvinner nesten bak de to store blåseinstrumentene. Han skal være solist under jubileumskonserten nå på lørdag. Det skal også Tobias Karlsen som står ved siden av han. Tobias skal spille Zirkus Renz på xylofon. Videre står Siri Kristin Konstad som skal være konferaniser, og så Jens Einar Kvenild som skal være gjestedirigent. Videre står Endre Ladehaug som er Melhus Janitsjarkorps faste dirigent, og helt til høyre står Liv Fjelle som er leder for janitsjaren og vil ønsker alle folk vel møtt til en trivelig konsertopplevelse.

Les mer i Gaula.

Print

Number of views (1628)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co