X

Responsive image

Nyheter
Fikk Lions clubs høyeste utmerkelse

Fikk Lions clubs høyeste utmerkelse

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, July 3, 2019/Categories: Startsiden

For to år siden ble Torstein Løvseth valgt til å ha ansvaret for utdanningen av lærere og barnehageansatte i hvordan de skal lære ungene sosial adferd, i regi av Lions. Det arbeidet har han fått en pris for.

AV JENS GRANØIEN
Prosjektet «Mitt valg» er et prosjekt i regi av Lions club. Lions i Norge er delt i soner. Melhus er med i sonen som strekker seg fra Fauske i nord til Førde i sør. Det var sonen som valgte Torstein Løvseth til å ha ansvaret for prosjektet «Mitt valg», og det var sonen som ga ham prisen. Prisen fikk han tildelt på distriktsmøtet i Førde i april i år. Han forklarer at han skulle delta der for å holde et innlegg, og ante ingen ting om at han skulle få en pris. Overraskelsen ble derfor stor da han ble oppropt til å motta Lions club sin høyeste utmerkelse. Jobben han skulle utføre var å passe på at prosjektet ble gjennomført i distriktet.
Han har vært medlem at Lions club siden 1998, og har hatt flere verv. Han har blant annet vært president i lokalklubben på Melhus i to perioder.

Prosjektet skal lære unger folkeskikk
Mange kjenner innsamlingsaksjonen «Røde fjær» som er gjennomført av Lions flere ganger, sist i 2015, da gikk pengene til prosjektet «Mitt valg».
– Kursprosjektet «Mitt valg» ble kraftig forbedra med penger fra Røde fjær – aksjonen. Mitt valg – prosjektet er retta mot barnehager og grunnskoler. Kurset er et endagskurs med oppdatering etter ett halvt år. Kurset skal gi lærere og barnehageansatte kompetanse i hvordan de skal lære unge god gammeldags folkeskikk, forklarer Torstein Løvseth.

Bildet: Torstein Løvseth viser beviset på at han er tildelt Lions høyeste utmerkelse. Utmerkelsen fikk han for ekstra innsats for klubben.

Les mer i Gaula.
Print

Number of views (1741)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co