X

Responsive image

Nyheter
Ungdomstorget 15 år

Ungdomstorget 15 år

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, December 11, 2019/Categories: Startsiden, Nyheter

I desember i 2004 åpnet Ungdomstorget, og da fikk ungdommer på Melhus igjen et sted å være om de ikke var på trening eller korpsøvelser. Torill Marie Sitter har jobbet ved Ungdomstorget i 15 år, og hun takker Melhus kommune for at de ansatte henne slik at hun kunne leve drømmen sin.

AV HEGE WILLADSEN

– Det å se ungdommer i aktivitet, oppleve mestring og å få være den heldige som de ofte kommer til for å få råd og veiledning i de mest sårbare årene i livet, sier hun i talen sin under jubileumsfeiringa. Hjernen bak idéen om å starte Ungdomstorget, er Kristin Johnsen, barnevernspedagogen, som jobber ved Kultur- og fritidetaten i Melhus kommune. Hun så i avisa at det var en bedrift som hadde gått konkurs på Melhustorget, og da tenkte hun at det kunne være fine lokaler for ungdommer som trenger en plass å være på i fritiden. Og så ble det slik, og slik at det vært i 15 år. Der kan ungdom møtes, de kan prate med voksne, de kan kjøpe enten mat eller drikke og de kan få litt jobberfaring. Ungdomstorget er en fin plass i overgangen til både ungdomsskole og til videregående skole. Ungdommer fra forskjellige skoler blir kjent og danner vennskap.


Bildet: En rørt og ydmyk Torill Marie Sitter, leder ved Ungdomstorget. Hun takker ungdommen på Melhus. «Takk for gleden, og ikke minst for utfordringene dere har gitt meg.» Og hun tar på 15 år til med glede.

 

Print

Number of views (1297)/Comments (0)

Siste utgave
Om avisa

Avisa-Gaula.no er Gaula sin nettutgave. På papir kommer avisa ut hver torsdag og gir deg nyheter om det som skjer i Melhus kommune. Har du tips? Send oss en e-post til snoefugl@online.no eller ring oss på 72 87 24 11.
 

Du får kjøpt avisa her: 

Byneset: 
Nordbygdens Samvirkelag

Melhus: 
Ark Bruns Bokhandel
Eurospar Melhustorget
Rema 1000 Melhus torg
Esso-stasjonen, Melhus
Coop Extra Melhus
Rema 1000 Gaula

Kvål: 
Coop Prix Kvål
Shell-stasjonen, Kvål

Ler, Lundamo og Hovin:
Coop Prix Ler
Coop Marked Lundamo
Coop Marked Hovin

Hølonda: 
Hølonda samvirkelag
Samvirkelaget Korsvegen

Midtre Gauldal:
Coop Extra, Støren
Kotsøy samvirkelag

Orkdal:
Kiosk - Orkdal sjukehus

Digitale utgaver og e-abonnement kan kjøpes via https://gaula.buyandread.co