X

Responsive image

Nyheter
Lykkeliten blir stor

Lykkeliten blir stor

Author: Melhus Avisa Gaula/Tuesday, May 19, 2020/Categories: Startsiden, Nyheter

– Det ble en helt annen hverdag å komme hit. Jeg gleder meg til nye eventyr, sier Arunee Hammer som har overtatt butikken Amigo på Melhustorget.

 

AV JENS GRANØIEN

Fra 1. mai overtok hun butikken Amigo som selger barneklær og leker på Melhustorget. Arunee hadde en liten butikk i lokalene sammen med kafeen Schei Jakobsen der hun solgte barneklær opp til tolv års alder. Da Catrine Jakobsen skulle utvide  trengte hun plassen selv. Arunee sier at hun var på jakt etter større lokaler før hun flyttet ut fra Schei Jakobsen. Hun hørte at Evy Haugen som hadde butikken Amigo  på Melhustorget hadde tenkt og trappe ned.

- Sånn kom vi i dialog. Etter at vi hadde kommet i dialog ble vi enig om at jeg kunne få kjøpe butikken. Dette er noe jeg brenner for, sier Arunee entusiastisk.

Nå har hun fått en mye større butikk. Hun fortsetter å selge barneklær, sånn som hun gjorde der hun var før, og selger nå barneklær fra 0 til 16 år. Dessuten er butikken med i Ringo-kjeden, og har stort utvalg av leker. Det er ingen flere butikker på Melhus som selger verken barneklær eller leker, dermed har hun ingen konkurranse på Melhus.

Selger greit og er fornøyd

Arunee er fornøyd, hun selger greit, særlig tatt i betraktning korona-tiden vi er inne i, mener hun. Alle butikkene i andre etasjen på Melhustorget har korona-åpningstid. Til nå har de hatt åpent mellom klokken 10.00 – 18.00. Fra sist mandag utvida de åpningstida til klokken 19.00.

Bilde: Arunee Hammer har overtatt butikken som selger barneklær og leker i andre etasjen på Melhustorget.

Les mer i Gaula

Print

Number of views (369)/Comments (0)

Siste utgave