X

Responsive image

Nyheter
– Gleder meg  til å komme  tilbake  til Melhus

– Gleder meg til å komme tilbake til Melhus

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, January 19, 2022/Categories: Startsiden, Nyheter

Guro Ølstøren-Moe skal tiltre en av fire fastlegehjemler som Melhus kommune har tildelt. Guro sier at hun gleder seg til å komme hjem til Melhus.

AV JENS GRANØIEN

Guro er født og oppvokst på Rønningen i Melhus. Etter barneskole på Høyeggen skole og Gimse U, gikk Guro videregående hos KVT på Tiller. Deretter gikk hun et år på folkehøyskole i Telemark, før hun dro utenlands for å studere medisin. Guro var ferdig med det fem-årige studiet som lege i 2018.

    Det var mens hun studerte i utlandet at hun traff Kristoffer Grøntvedt Moe fra Klæbu, som ble mannen hennes. Da de giftet seg byttet Kristoffer mellomnavn, fra Grøntvedt til Ølstøren.

    Etter endt studie fikk begge jobb ved Tynset sykehus. Etter en kort periode ved sykehuset fikk ekteparet fastlegehjemler i Åfjord, hvor de nå har jobbet i to og ett halvt år.

    Guro sier til avisa Gaula at det har vært kjempefint å jobbe som fastlege i Åfjord, men hun legger ikke skjul på at hun en god stund har hatt lengsel om å komme tilbake til heimbygda.

    Ikke nok med at de tok kommer fra fastlegehjemler i Åfjord, en tredje av de fire hjemlene som tiltrår i Melhus, Truls Johan Albert (32), opprinnelig fra Kristiansand, er i dag vikar som fastlege for Guro i Åfjord mens hun har fødselspermisjon.

 

Til Melhus i september

Guro og Kristoffer har to barn. Den sist ankomne Edvin er fire måneder, mens søster Ronja er to år. Guro forteller at hun vil ha fødselspermisjon til mai. Hun sier at dersom alt går i orden i forbindelse med overdragelsen av fastlegehjemmelen, vil ekteparet være på plass hos Gaula legesenter 1. september. Guro vil ha 50 prosent stilling som fastlege, kombinert med 50 prosent som helsestasjonslege.

    Familien har kjøpt bolig på Kvammen i Melhus. Guro sine foreldre Berit og Boye bor fortsatt på gården på Rønningen, og Guro gleder seg til å komme nærmere familien på Melhus.

Bilde: 

Guro Ølstøren-Moe gleder seg til å komme tilbake til heimbygda. I september tiltrer hun som fastlege og helsestasjonslege i Melhus.

 

 

Print

Number of views (826)/Comments (0)

Siste utgave