X

Responsive image

Nyheter
Fikk Lions clubs høyeste utmerkelse

Fikk Lions clubs høyeste utmerkelse

Author: Melhus Avisa Gaula/Wednesday, July 3, 2019/Categories: Startsiden

For to år siden ble Torstein Løvseth valgt til å ha ansvaret for utdanningen av lærere og barnehageansatte i hvordan de skal lære ungene sosial adferd, i regi av Lions. Det arbeidet har han fått en pris for.

AV JENS GRANØIEN
Prosjektet «Mitt valg» er et prosjekt i regi av Lions club. Lions i Norge er delt i soner. Melhus er med i sonen som strekker seg fra Fauske i nord til Førde i sør. Det var sonen som valgte Torstein Løvseth til å ha ansvaret for prosjektet «Mitt valg», og det var sonen som ga ham prisen. Prisen fikk han tildelt på distriktsmøtet i Førde i april i år. Han forklarer at han skulle delta der for å holde et innlegg, og ante ingen ting om at han skulle få en pris. Overraskelsen ble derfor stor da han ble oppropt til å motta Lions club sin høyeste utmerkelse. Jobben han skulle utføre var å passe på at prosjektet ble gjennomført i distriktet.
Han har vært medlem at Lions club siden 1998, og har hatt flere verv. Han har blant annet vært president i lokalklubben på Melhus i to perioder.

Prosjektet skal lære unger folkeskikk
Mange kjenner innsamlingsaksjonen «Røde fjær» som er gjennomført av Lions flere ganger, sist i 2015, da gikk pengene til prosjektet «Mitt valg».
– Kursprosjektet «Mitt valg» ble kraftig forbedra med penger fra Røde fjær – aksjonen. Mitt valg – prosjektet er retta mot barnehager og grunnskoler. Kurset er et endagskurs med oppdatering etter ett halvt år. Kurset skal gi lærere og barnehageansatte kompetanse i hvordan de skal lære unge god gammeldags folkeskikk, forklarer Torstein Løvseth.

Bildet: Torstein Løvseth viser beviset på at han er tildelt Lions høyeste utmerkelse. Utmerkelsen fikk han for ekstra innsats for klubben.

Les mer i Gaula.
Print

Number of views (705)/Comments (0)

Siste utgave